Facaderenovering


Det danske klima kan være hård mod din bygning!

Trænger jeres facade til en kærlig hånd? Så kan en facaderenovering være den rigtige løsning. Hos Koldby Murerfirma har vi hjulpet såvel private boligejere som erhvervsvirksomheder med at få en gammel, slidt bygning til at fremstå som ny.

Vores facaderenovering styrker murens modstandsevne. Samtidig har vi forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur, så den æstetiske effekt ikke ødelægges.

 

Vi har løst mangeartede opgaver inden for facaderenovering og vedligeholdelse

Vores tilgang til facaderenovering og facadevedligeholdelse er altid topprofessionel og grundig. Vi har gennemført mange forskellige opgaver og kan på den måde imødekomme såvel traditionelle som mere komplicerede behov.

Er I i tvivl, om jeres facade trænger til en renovering? Så kommer vores murer gerne ud og kigger på opgaven – og giver et uforpligtende tilbud på vores facadeservice.

 

Kvalitetsbevidst facaderenovering

Inden arbejdet påbegyndes, sørger vi altid for at lave en grundig gennemgang af facadens tilstand, opbygning og materialer. Vores tilgang til opgaven er altid tilpasset den enkelte facade, så I opnår det bedste resultat.

Ønsker I mere information om vores arbejde med facader, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os. Vi er en fornuftig samarbejdspartner i og nær Thisted og Thy.

 

Kontakt os


Top